Серија 625

Безбедносен прекинувач за притисок, со рачно ресетирање.

Оди до
625000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен прекинувач за притисок, со рачно ресетирање.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 5 bar
Среден температурен опсег: 20–110 °C
Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C
Класа за заштита: IP 44
Оценка за контакт (250V): 16 (10) A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Опсег на прилагодување на притисокот
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен прекинувач за притисок, со рачно ресетирање. Поврзување: G 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 5 bar. Среден температурен опсег: 20–110 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C. Класа за заштита: IP 44. Опсег на прилагодување на притисокот: 2–4,5 bar. Оценка за контакт (250V): 16 (10) A.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi