Çelës reaktiv për valvulën me një tub, i serisë 349 dhe 455.

Shko te
R46030.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës reaktiv për valvulën me një tub, i serisë 349 dhe 455.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës reaktiv për valvulën me një tub, i serisë 349 dhe 455.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi