Seritë 625

Çelës presioni për grupet përforcuese dhe përdorime e ujit shtëpiak.

Shko te
625005.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës presioni për grupet përforcuese dhe përdorime e ujit shtëpiak.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–55 °C
Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C
Klasa e mbrojtjes: IP 44
Vlerësimi i rrymës (deri në 500 V tre polar): 16 (10) A

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Presioni maksimal i funksionimit Gama e rregullimit të presionit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës presioni për grupet përforcuese dhe përdorime e ujit shtëpiak. Presioni maksimal i funksionimit: 5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–55 °C. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 44. Gama e rregullimit të presionit: 1–5 bar. Vlerësimi i rrymës (deri në 500 V tre polar): 16 (10) A.
SCIP code
0f742d8c-4d5e-4a31-b8c8-3f9b8eab0575
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës presioni për grupet përforcuese dhe përdorime e ujit shtëpiak. Presioni maksimal i funksionimit: 12 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–55 °C. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 44. Gama e rregullimit të presionit: 3–12 bar. Vlerësimi i rrymës (deri në 500 V tre polar): 16 (10) A.
SCIP code
0f742d8c-4d5e-4a31-b8c8-3f9b8eab0575

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi