Серија 625

Прекинувач за притисок за сетови за засилување и апликации за вода за домашна употреба.

Оди до
625005.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прекинувач за притисок за сетови за засилување и апликации за вода за домашна употреба.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–55 °C
Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Класа за заштита: IP 44
Оценка за контакт (до 500V триполарна): 16 (10) A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Максимален работен притисок Опсег на прилагодување на притисокот
3D модели
Текст за опис
Прекинувач за притисок за сетови за засилување и апликации за вода за домашна употреба. Максимален работен притисок: 12 bar. Среден температурен опсег: 0–55 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Класа за заштита: IP 44. Опсег на прилагодување на притисокот: 3–12 bar. Оценка за контакт (до 500V триполарна): 16 (10) A.
3D модели
Текст за опис
Прекинувач за притисок за сетови за засилување и апликации за вода за домашна употреба. Максимален работен притисок: 5 bar. Среден температурен опсег: 0–55 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Класа за заштита: IP 44. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5 bar. Оценка за контакт (до 500V триполарна): 16 (10) A.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi