Seritë 613

Çelës pluskues, 250 V 10 A.

Shko te
613.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës pluskues, 250 V 10 A.
I miratuar për shërbime me pesha te rënda.

Certifikimet

ENEC03

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gjatësia e kabullit të sondës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës pluskues, 250 V 10 A. I miratuar për shërbime me pesha te rënda. Gjatësia e kabullit të sondës: 3 m.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës pluskues, 250 V 10 A. I miratuar për shërbime me pesha te rënda. Gjatësia e kabullit të sondës: 5 m.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi