Серија 613

Пливачки прекинувач, 250 V 10 A.

Оди до
613.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пливачки прекинувач, 250 V 10 A.
Проектиран за работа во тешки услови.

Сертификати

ENEC03

Цртежи и спецификации

Број на дел Должина на кабелот за сонда
3D модели
Текст за опис
Пливачки прекинувач, 250 V 10 A. Проектиран за работа во тешки услови. Должина на кабелот за сонда: 3 m.
3D модели
Текст за опис
Пливачки прекинувач, 250 V 10 A. Проектиран за работа во тешки услови. Должина на кабелот за сонда: 5 m.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi