Серија 454

Надворешна сонда.

Оди до
454.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Надворешна сонда.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Ø: Ø 15
Материјал: месинг

Note

Да се ​​поврзе со вентили од серијата 452 и 328 на дното и вентилите на радијаторот 223, 227, 339 и 341 серија.

Цртежи и спецификации

Број на дел Должина
3D модели
Текст за опис
Надворешна сонда. Завршница: хроматска. Ø: Ø 15. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Надворешна сонда. Завршница: хроматска. Должина: 900 mm. Ø: Ø 15. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi