5213

Valvul përzierëse termorregulluese me përshtatje

Përshkrimi: 

Valvul përzierëse termorregulluese me përshtatje.
Me valvula jokthyese dhe filtra.
Me një mekanizëm termik të përpiktë.
Me mbrojtje kundra djegieve.
Prej tunxhi, i kromuar, parandalon lëshimin e zinkut. 
I kromuar.
I përshtatet normativave NHS D08, BS 7942, EN 1111 in EN 1287.
pmax i punës: 10 bar.
Temp.max hyrëse: 85°C.

Shkarkime

Codice

 

Regolazione temperatura

Kv (m³/h)

Conf.

Imballo

521304

1/2"

30–50 °C

1,5 1 10

521303

3/4"

30–50 °C

1,7

1

10

521306

1”

35–50 °C

3,0 1 5

 

Produkte të ngjashme