1520

Rregullatorë klimatik në komplet me sensorin furnizues dhe sensorin e jashtëm

Përshkrimi: 

Rregullatorë klimatik në komplet me sensorin furnizues dhe sensorin e jashtëm.
Shtrirja e veprimit: 20÷90°C.
Ushqimi: 230 V - 50 Hz.
Shkalla e mbrojtjes: IP 40.

Aprovuar: 

  • CE

Kodi

 

Cope

Kutia

152001

1 kanal

1

-

152002

2 kanale

1

-

152003

3 kanale 

1

-

Produkte të ngjashme