Seritë 870

Veshje bashkuese, për riparime, trup prej tunxhi.

Shko te
870032.png
870025_dim~-~page-1.png
870025_sez~-~page-1.png
870032.png
870025_dim~-~page-1.png
870025_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Veshje bashkuese, për riparime, trup prej tunxhi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese, për riparime, trup prej tunxhi. Lidhjet: Ø 25. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese, për riparime, trup prej tunxhi. Lidhjet: Ø 32. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese, për riparime, trup prej tunxhi. Lidhjet: Ø 40. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese, për riparime, trup prej tunxhi. Lidhjet: Ø 50. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi