Серија 870

Спојка за ракав, за поправка, каросерија од месинг.

Оди до
870032.png
870025_dim~-~page-1.png
870025_sez~-~page-1.png
870032.png
870025_dim~-~page-1.png
870025_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спојка за ракав, за поправка, каросерија од месинг.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракав, за поправка, каросерија од месинг. Поврзување: Ø 25. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракав, за поправка, каросерија од месинг. Поврзување: Ø 32. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракав, за поправка, каросерија од месинг. Поврзување: Ø 40. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракав, за поправка, каросерија од месинг. Поврзување: Ø 50. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi