Seritë 5580

Valvul rrumbullake për mbyllje për enë zgjerimi. Me rubinet shkarkimi.

Shko te
5580.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul rrumbullake për mbyllje për enë zgjerimi. Me rubinet shkarkimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul rrumbullake për mbyllje për enë zgjerimi. Me rubinet shkarkimi. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C.
SCIP code
39f49202-e020-486c-b8dc-239a319cc6ac
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul rrumbullake për mbyllje për enë zgjerimi. Me rubinet shkarkimi. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C.
SCIP code
9f705f11-7ceb-43d2-9a74-392146f744ae
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul rrumbullake për mbyllje për enë zgjerimi. Me rubinet shkarkimi. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C.
SCIP code
e69276c1-5568-4199-9ab2-d61141867510

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi