Серија 5580

Топчест, исклучувачки вентил за експанзионен сад со испуст.

Оди до
5580.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест, исклучувачки вентил за експанзионен сад со испуст.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–85 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест, исклучувачки вентил за експанзионен сад со испуст. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C.
SCIP code
39f49202-e020-486c-b8dc-239a319cc6ac
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест, исклучувачки вентил за експанзионен сад со испуст. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C.
SCIP code
9f705f11-7ceb-43d2-9a74-392146f744ae
3D модели
Текст за опис
Топчест, исклучувачки вентил за експанзионен сад со испуст. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C.
SCIP code
e69276c1-5568-4199-9ab2-d61141867510

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi