Seritë 2521

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme, për sisteme termike diellore.

Shko te
252140.png
252140_sez~-~page-1.png
252140_dim~-~page-1.png
252140.png
252140_sez~-~page-1.png
252140_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme, për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit
Low Lead

Certifikimet

WRAS
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme, për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–65 °C. Lustër: krom. Kv: 2,6 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
679fdb5b-a466-4e8b-afbe-088371cd4836
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme, për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–65 °C. Lustër: krom. Kv: 2,6 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
7362ffdc-1a53-451a-8f30-213d5af150c5

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart