Seritë 3047

Valvul kontrolli, konektorë femra.

Shko te
304740.png
304740_dim~-~page-1.png
304740.png
304740_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kontrolli, konektorë femra.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli, konektorë femra. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
eff94a33-2ac7-40d7-97d8-3d53f9436ebe
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli, konektorë femra. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
eff94a33-2ac7-40d7-97d8-3d53f9436ebe
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli, konektorë femra. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
eff94a33-2ac7-40d7-97d8-3d53f9436ebe

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi