Серија 3047

Контролен вентил, женски приклучоци.

Оди до
304740.png
304740_dim~-~page-1.png
304740.png
304740_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Контролен вентил, женски приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–65 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Контролен вентил, женски приклучоци. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
eff94a33-2ac7-40d7-97d8-3d53f9436ebe
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Контролен вентил, женски приклучоци. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
eff94a33-2ac7-40d7-97d8-3d53f9436ebe
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Контролен вентил, женски приклучоци. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
eff94a33-2ac7-40d7-97d8-3d53f9436ebe

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi