Seritë 620

Termostat digjital dhome me ekran.

Shko te
620300.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termostat digjital dhome me ekran.

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 30

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat digjital dhome me ekran. Furnizimi me energji elektrike: me bateri. Klasa e mbrojtjes: IP 30 .
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat digjital dhome me ekran. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 30 .

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi