Серија 620

Дигитален собен термостат со дисплеј.

Оди до
620300.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дигитален собен термостат со дисплеј.

Технички податоци

Класа за заштита: IP 30

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Дигитален собен термостат со дисплеј. Напојување со електрична енергија: со батерија. Класа за заштита: IP 30.
3D модели
Текст за опис
Дигитален собен термостат со дисплеј. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 30.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi