Seritë 586

Tapë fundore me vidhosje të brendshme e tipit femër.

Shko te
586300.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Tapë fundore me vidhosje të brendshme e tipit femër.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Tapë fundore me vidhosje të brendshme e tipit femër. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Tapë fundore me vidhosje të brendshme e tipit femër. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
Modele 3D
Teksti i tenderit
Tapë fundore me vidhosje të brendshme e tipit femër. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi