Серија 586

Женски слеп приклучок.

Оди до
586300.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Женски слеп приклучок.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Женски слеп приклучок. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Женски слеп приклучок. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
3D модели
Текст за опис
Женски слеп приклучок. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi