Seritë 161

Sondë e jashtme me kompensim temperature.

Shko te
161002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Sondë e jashtme me kompensim temperature.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Sondë e jashtme me kompensim temperature.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi