Seritë 6205

Shufër kontrolli.

Shko te
620582.png
620542_bol~-~page-1.png
620542_dim~-~page-1.png
620582.png
620542_bol~-~page-1.png
620542_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Shufër kontrolli.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Konsumi i energjisë: 5,5 VA
Klasa e mbrojtjes: IP 30 (me fije lidhëse kabulli gome)
Vlerësimi i rrymës gjatë kalimit: 10 A

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Shufër kontrolli. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 5,5 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 30 (me fije lidhëse kabulli gome). Vlerësimi i rrymës gjatë kalimit: 10 A.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Shufër kontrolli. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 5,5 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 30 (me fije lidhëse kabulli gome). Vlerësimi i rrymës gjatë kalimit: 10 A.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi