Серија 6205

Контролна лента.

Оди до
620582.png
620542_bol~-~page-1.png
620542_dim~-~page-1.png
620582.png
620542_bol~-~page-1.png
620542_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Контролна лента.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 5,5 VA
Класа за заштита: IP 30 (со гумена жлезда за кабел)
Оценка за контакт при префрлување: 10 A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Контролна лента. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 5,5 VA. Класа за заштита: IP 30 (со гумена жлезда за кабел). Оценка за контакт при префрлување: 10 A.
3D модели
Текст за опис
Контролна лента. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 5,5 VA. Класа за заштита: IP 30 (со гумена жлезда за кабел). Оценка за контакт при префрлување: 10 A.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi