Seritë 789

Shabllon montimi me valvul mbyllëse.

Shko te
789023.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Shabllon montimi me valvul mbyllëse.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Shabllon montimi me valvul mbyllëse.
SCIP code
9457bee4-39cf-4c2c-b063-d0f9a77325d4

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi