Серија 789

Шаблон за монтирање со вентил за исклучување.

Оди до
789023.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Шаблон за монтирање со вентил за исклучување.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Шаблон за монтирање со вентил за исклучување.
SCIP code
9457bee4-39cf-4c2c-b063-d0f9a77325d4

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi