Серија SATK22

Електронска ѕидна HIU единица за систем за греење со висока температура.

Оди до
SATK22303.png
SATK22103_dim~-~page-1.png
SATK22303_idr~-~page-1.png
SATK22303.png
SATK22103_dim~-~page-1.png
SATK22303_idr~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронска ѕидна HIU единица за систем за греење со висока температура.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 85 °C, 2–90 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 20 W
Длабочина: 245 mm
Висина: 500 mm
ширина: 490 mm
△ стр макс.: 6 bar
△ стр макс. - Белешки: circuito primario

Сертификати

CE
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Номинален капацитет за размена на удари Massima produzione ACS istantanea
3D модели
Текст за опис
Електронска ѕидна HIU единица за систем за греење со висока температура. Со изолација. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 20 W. Номинален капацитет за размена на удари: 50 kW. Длабочина: 245 mm. Висина: 500 mm. ширина: 490 mm. Massima produzione ACS istantanea: 24 l/min. △ стр макс.: 6 bar (circuito primario).
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238
3D модели
Текст за опис
Електронска ѕидна HIU единица за систем за греење со висока температура. Со изолација. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 20 W. Номинален капацитет за размена на удари: 60 kW. Длабочина: 245 mm. Висина: 500 mm. ширина: 490 mm. Massima produzione ACS istantanea: 24 l/min. △ стр макс.: 6 bar (circuito primario).
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238
3D модели
Текст за опис
Електронска ѕидна HIU единица за систем за греење со висока температура. Со изолација. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 20 W. Номинален капацитет за размена на удари: -. Длабочина: 245 mm. Висина: 500 mm. ширина: 490 mm. Massima produzione ACS istantanea: 24 l/min. △ стр макс.: 6 bar (circuito primario).
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi