Seritë 5463

DIRTMAG, Separator papastërtish me magnet.

Shko te
546305.png
546315_dim~-~page-1.png
546305.png
546315_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator papastërtish me magnet.
Pa izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

PCT
ACS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Pa izolim. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
4e36a2c6-6635-42ef-869f-56b050fac389
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Pa izolim. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
54cf36a8-afe9-4909-a539-0cdc80bb850a
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Pa izolim. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
f898c6db-0151-409c-a2bd-2b5b961353ca
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Pa izolim. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
36e85540-c2c6-4ec5-bcce-177315291409
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Pa izolim. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
6ffe8b3b-c98d-475d-9d64-f3f5c04f86bf

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi