Seritë 558

Rubinet mbyllës automatik, për enën e zgjerimit, me rubinet shkarkimi.

Shko te
558510.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet mbyllës automatik, për enën e zgjerimit, me rubinet shkarkimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet mbyllës automatik, për enën e zgjerimit, me rubinet shkarkimi. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C.
SCIP code
84cc633b-6097-4eef-8dd4-38a2ae06aafc

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi