Серија 558

Вентил за автоматско исклучување, за садови за проширување, со вентил за цедење.

Оди до
558510.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за автоматско исклучување, за садови за проширување, со вентил за цедење.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–85 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Вентил за автоматско исклучување, за садови за проширување, со вентил за цедење. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C.
SCIP code
84cc633b-6097-4eef-8dd4-38a2ae06aafc

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi