Seritë 875

Rekorderi reduktuese e tipit femër.

Shko te
875532.png
875425_dim~-~page-1.png
875532.png
875425_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi reduktuese e tipit femër.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
DVGW DIN CERT
SVGW
HY-CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi reduktuese e tipit femër. lidhjet: Ø 25, hyrje. lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi reduktuese e tipit femër. lidhjet: Ø 32, hyrje. lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi reduktuese e tipit femër. lidhjet: Ø 40, hyrje. lidhjet: Rp 1" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi