Серија 875

Скратен женски приклучок.

Оди до
875532.png
875425_dim~-~page-1.png
875532.png
875425_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Скратен женски приклучок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
DVGW DIN CERT
SVGW
HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Скратен женски приклучок. поврзување: Ø 25, влезови. поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Скратен женски приклучок. поврзување: Ø 32, влезови. поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Скратен женски приклучок. поврзување: Ø 40, влезови. поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi