Seritë 3642

Rekorderi reduktorësh.

Shko te
364276S1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi reduktorësh.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi reduktorësh. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi