Pjesë këmbimi PARA 25/9.

Shko te
F0001584.png
F0001584.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesë këmbimi PARA 25/9.
E pajisur me kabëll ushqimi.

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lloji i pompës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë këmbimi PARA 25/9. E pajisur me kabëll ushqimi. Lloji i pompës: Para 25-9.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi