Резервен дел PARA 25/9.

Оди до
F0001584.png
F0001584.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен дел PARA 25/9.
Комплет со доводен кабел.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Вид на пумпа
3D модели
Текст за опис
Резервен дел PARA 25/9. Комплет со доводен кабел. Вид на пумпа: Para 25-9.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi