Seritë 580

Parandaluesi i kthimit të fluksit me gjeometri shumëfunksionale. Lloji BA.

Shko te
580150.png
580150_dim~-~page-1.png
580150.png
580150_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Parandaluesi i kthimit të fluksit me gjeometri shumëfunksionale. Lloji BA.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
PN (Presioni nominal): PN 10
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
PCT
SVGW
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Parandaluesi i kthimit të fluksit me gjeometri shumëfunksionale. Lloji BA. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, Dado e kapur. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. DN: DN 15 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Parandaluesi i kthimit të fluksit me gjeometri shumëfunksionale. Lloji BA. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, Dado e kapur. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. DN: DN 20 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi