Seritë 165

Paketë separatorësh hidraulikë për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Shko te
165010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë separatorësh hidraulikë për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Paketë separatorësh hidraulikë për njësitë e serive 165, 166 dhe 167. lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi