Seritë 5334..H

Mikro valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për përdorime të veçanta: për shpërndarjen e ujit, pijeve dhe kafesë nga makineritë.

Shko te
533430h.png
533430H_sez~-~page-1.png
533430H_dim~-~page-1.png
533430h.png
533430H_sez~-~page-1.png
533430H_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Mikro valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për përdorime të veçanta: për shpërndarjen e ujit, pijeve dhe kafesë nga makineritë.

PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,8–4 bar
Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 6 l/min
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

DVGW UBAMETALLE
KIWA
SVGW
WRAS
ACS
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shënim DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Mikro valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për përdorime të veçanta: për shpërndarjen e ujit, pijeve dhe kafesë nga makineritë. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,8–4 bar. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 6 l/min. DN: DN 8 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Mikro valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për përdorime të veçanta: për shpërndarjen e ujit, pijeve dhe kafesë nga makineritë. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,8–4 bar. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 6 l/min. DN: DN 8 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi