Seritë 5251

ANTISHOCK, Kufizues i çekiçit të ujit për montimin nën lavapjata, lavamanë dhe lavatriçe (3/4”).

Shko te
525130.png
525130_dim~-~page-1.png
525130.png
525130_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kufizues i çekiçit të ujit për montimin nën lavapjata, lavamanë dhe lavatriçe (3/4”).

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS
ACS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Lustër
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kufizues i çekiçit të ujit për montimin nën lavapjata, lavamanë dhe lavatriçe (3/4”). Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
e41d2807-276d-4c1c-9a1f-8753d393c85a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kufizues i çekiçit të ujit për montimin nën lavapjata, lavamanë dhe lavatriçe (3/4”). Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Lustër: -. Materialet: Nikel.
SCIP code
f9d0dda0-7757-4855-83ad-677f9a48c7a2
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kufizues i çekiçit të ujit për montimin nën lavapjata, lavamanë dhe lavatriçe (3/4”). Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
525e6939-5971-443b-b473-227d001a9599
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kufizues i çekiçit të ujit për montimin nën lavapjata, lavamanë dhe lavatriçe (3/4”). Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Lustër: -. Materialet: Nikel.
SCIP code
f5a0a69b-d888-463a-a576-40a859bbcc6e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi