Серија 5251

ANTISHOCK, Одводник за воден чекан за монтирање под мијалници, мијалници во бања и машина за перење (3/4").

Оди до
525130.png
525130_dim~-~page-1.png
525130.png
525130_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Одводник за воден чекан за монтирање под мијалници, мијалници во бања и машина за перење (3/4").

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–90 °C
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS
ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Завршница
3D модели
Текст за опис
Одводник за воден чекан за монтирање под мијалници, мијалници во бања и машина за перење (3/4"). Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
e41d2807-276d-4c1c-9a1f-8753d393c85a
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одводник за воден чекан за монтирање под мијалници, мијалници во бања и машина за перење (3/4"). Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Завршница: -. Материјал: месинг.
SCIP code
f9d0dda0-7757-4855-83ad-677f9a48c7a2
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одводник за воден чекан за монтирање под мијалници, мијалници во бања и машина за перење (3/4"). Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
525e6939-5971-443b-b473-227d001a9599
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одводник за воден чекан за монтирање под мијалници, мијалници во бања и машина за перење (3/4"). Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Завршница: -. Материјал: месинг.
SCIP code
f5a0a69b-d888-463a-a576-40a859bbcc6e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi