Seritë 738

Krono-termostat digjital dhome, i pajisur me bateri elektrike.

Shko te
738407.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Krono-termostat digjital dhome, i pajisur me bateri elektrike.

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 30

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Krono-termostat digjital dhome, i pajisur me bateri elektrike. Klasa e mbrojtjes: IP 30 .

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi