Серија 738

Дигитален собен хроно-термостат со напојување со електрични батерии.

Оди до
738407.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дигитален собен хроно-термостат со напојување со електрични батерии.

Технички податоци

Класа за заштита: IP 30

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Дигитален собен хроно-термостат со напојување со електрични батерии. Класа за заштита: IP 30.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi