Seritë 668

Komplet by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar.

Shko te
668000S1.png
668000S1_dim~-~page-1.png
668000S1_sez~-~page-1.png
668000S1.png
668000S1_dim~-~page-1.png
668000S1_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Komplet by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja kryesore Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Komplet by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.
SCIP code
524bd1fd-34d8-488d-810f-0471d47eec1e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi