Seritë 638

Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar.

Shko te
CBN638053.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar.
Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar. Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar. Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar. Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar. Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar. Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar. Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar. Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kit izolimi për sistemet me ngrohje dhe me ajër të kondicionuar. Përdoret për valvulat rrumbullake me tre dalje të serisë 638. Gama e temperaturës mesatare: 10–110 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi