Seritë 5453

Izolimi për ndarësit e papastërtive të Serisë 5453.  

Shko te
cbn545305.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolimi për ndarësit e papastërtive të Serisë 5453.
 

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Izolimi për ndarësit e papastërtive të Serisë 5453.  

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi