Seritë 789

Izolim për kodin 789110.

Shko te
789301.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolim për kodin 789110.
Materialet:
PE-X zgjerim për qelizat embyllura.
Gjerësia minimale: 10 mm.
Reagimi ndaj zjarrit (DIN 4102): klasa B2.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kodin 789110. Materialet: PE-X zgjerim për qelizat embyllura. Gjerësia minimale: 10 mm. Reagimi ndaj zjarrit (DIN 4102): klasa B2.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi