Серија 789

Изолација за шифра 789110.

Оди до
789301.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изолација за шифра 789110.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Изолација за шифра 789110.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi