Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor.

Shko te
02M50%20XXM.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor.

Note

Fishek AUTOFLOW® rezervë i kompletuar me etiketë për fiksimin e trupit të pajisjes AUTOFLOW®.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Shpejtësia nominale e rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 0,5 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 0,6 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 0,7 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 0,8 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 0,9 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 1,00 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 1,20 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 1,40 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri. Për seritë 128, për trupa me përmasa 1” dhe 1 1/4”, me adaptor. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 1,60 m³/h.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi