Seritë 6001

Element për parandalimin e djegieve, përdoret në sistemet sanitare.

Shko te
600140.png
600140_sez~-~page-1.png
600140.png
600140_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Element për parandalimin e djegieve, përdoret në sistemet sanitare.

Të dhënat teknike

Instalim: 48 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Element për parandalimin e djegieve, përdoret në sistemet sanitare. Lidhjet: 1/2" SWT. Instalim: 48 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi