Серија 6001

Уред против изгореници за употреба на топла вода во домаќинството.

Оди до
600140.png
600140_sez~-~page-1.png
600140.png
600140_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Уред против изгореници за употреба на топла вода во домаќинството.

Технички податоци

Поставување: 48 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Уред против изгореници за употреба на топла вода во домаќинството. Поврзување: 1/2" SWT. Поставување: 48 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
6f657ddb-ccd0-48a8-9f72-979d91a4a4d9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi