Seritë 392

Element për matësin e temperaturës.

Shko te
392600.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Element për matësin e temperaturës.

Të dhënat teknike

Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–80 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Element për matësin e temperaturës. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–80 °C.
SCIP code
71710e1e-b107-447f-82ee-0736a46b030c
Modele 3D
Teksti i tenderit
Element për matësin e temperaturës. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–80 °C.
SCIP code
8a389a26-2a44-4492-9f44-40c62ed33840

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi